„Електроразпределение Север“ АД

Плачковци и част от Трявна без ток заради авария на далекопровод

Авария на далекопровод остави без електрозахранване тази вечер град Плачковци и част от кварталите на Трявна, съобщи зам.-областният управител на Габрово Мария Пенева във Фейсбук профила си.

Екипи на Енерго Про от Трявна и Дряново работят и към момента по възстановяването на електрозахранването, но сериозността на аварията и метеорологични условия допълнително усложняват ситуацията.

Продължаващият обилен снеговалеж е предпоставка за усложнение на ситуацията, съобщи Община Трявна. Аварийните екипи са мобилизирани за отстраняване на възникналите повреди и правят всичко възможно електрозахранването да бъде възстановено в кратък срок.

Снегопочистващите екипи от консорциум ДЗЗД „Зимно поддържане 19-20“ Трявна осъществяват почистване и опесъчаване на общинската пътна мрежа и към момента всички пътища на територията на община Трявна са проходими при зимни условия, съобщиха от администрацията в 22:22 ч. на 3 декември.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.