Полицията ще следи за неправилно паркиране в района на габровската болница

От 16 декември  2019 г. ще има засилен контрол на престоя и паркирането на МПС в района на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, съобщават от ОД МВР Габрово. Болницата в Габрово е отправила молба за съдействие от страна на полицията.

От МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ са информирали на работна среща МВР Габрово, че е затруднен достъпът на линейки до Центъра за оказване на спешна и неотложна медицинска помощ, а това застрашава живота и здравето на пациенти, които имат нужда от животоспасяващи медицински действия.

Ръководството на Областна дирекция на МВР – Габрово отправя апел към всички водачи на моторни превозни средства, които посещават МБАЛ да спазват стриктно правилата за движение по пътищата, да съобразяват спирането и паркирането на управляваните от тях автомобили с указаните за тази цел места и да не пренебрегват пътната маркировка и пътни знаци в района на болницата.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.