От 15 ноември: задължително с гуми, подходящи за зимни условия

Снимката е илюстративна

От 15 ноември е задължително автомобилите да бъдат оборудвани с гуми, подходящи за зимни условия. Според Закона за движение по пътищата от 15 ноември до 1 март автомобилите трябва да са с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm.

От 21 до 30 ноември 2018 г. в рамките на акция „Зима“ МВР ще проверява дали шофираме безопасно и дали автомобилите ни са технически изправни.

Първият сняг в Габрово се очаква на 16 ноември, събота, сочи прогнозата на Метеорологична станция Габрово. Температурите на 17 и 18 ноември ще паднат до -3°C.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.