Спирания на водата в Габрово

От днес: Вода ще има в Севлиево и част от севлиевските села

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

В 17:00 часа на 29 юни 2018 г. ще бъде възстановено нормалното водоподаване за град Севлиево, съобщиха от ВиК Бяла ЕООД Севлиево. Вода ще има и в селата, захранвани по стоманения водопровод.

За селата по етернитовия водопровод Богатово, Добромирка, Идилево, Търхово и Ловнидол, и тези от община Габрово, вода ще има на 30 юни /събота/ 2018 г.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.