Воден цикъл - Габрово

Отстраняват през юни дефектите по обектите от водния цикъл на Габрово

Воден цикъл - ГабровоВ рамките на месец юни се планира да бъдат отстранени частичните деформации по възстановени улични и тротоарни настилки в града, които са били констатирани след инспекция на завършените обекти по водния цикъл на Габрово. В инспекцията са участвали представители на възложителя, изпълнителите и строителния надзор, съобщават от Община Габрово. Ремонтните работи по асфалтовите и тротоарни настилки са за сметка на фирмата, изпълнител на ВиК мрежата в обхвата на конкретния договор.

От Общината умоляват водачите на превозни средства да се съобразяват с въведените ограничения по пътната мрежа на града, свързани с ремонтните дейности на пътните настилки.

Нормалната експлоатация на ВиК мрежата, изпълнена по водния проект на Габрово е обект на мониторинг, съгласно договорните ангажименти на строителите по време на едногодишния период за съобщаване на дефекти.

На 7 юни беше отстранена ВиК авария на сградно водопроводно отклонение, възникнала на ул. „Стефан Караджа“ №3 в Габрово. Ремонтните работи, включително възстановяването на нарушената асфалтова настилка са за сметка на фирмата, изпълнител на ВиК мрежата в обхвата на аварията – „Станилов“ ЕООД.

 

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.