Технически проблем отлага пускането на новите светофари на ул. „Юрий Венелин“

Технически проблем временно отлага пускането в експлоатация на новите светофарни секции на кръстовището до бившата Стоматология в Габрово, между ул. „Юрий Венелин“ и ул. „Райчо Каролев“, съобщават от Община Габрово.

От 3 октомври временно e затворен за движение участъкът от ул. „Райчо Каролев“ на Горнокрайски мост – между ул. „Николаевска“ и ул. „Юрий Венелин“. Причината е да не се допускат конфликтни ситуации в рамките на кръстовището.

Предвидените забрани не засягат маршрутите на масовия градски транспорт.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.