Мултифункционално игрище в Севлиево © Община Севлиево

Откриват мултифункционално игрище в Севлиево

Мултифункционално игрище в Севлиево © Община Севлиево
Мултифункционално игрище в Севлиево © Община Севлиево

Новото мултифункционално игрище в Южния комплекс на град Севлиево ще бъде открито с демонстрационни срещи по футбол, волейбол и стрийтбол. Лично кметът на Севлиево д-р Иван Иванов ще даде начало на церемонията на 7 август от 18:00 ч. В демонстрациите ще се включат ДЮШ по футбол, СК волейбол „Раковски 1964“ и СК баскетбол „Раковски“, Севлиево.

Настилката на игрището е полиуретанова, трислойна, с дебелина 13,5 см. Изградена е трибуна за около 100 човека, където родителите могат да сядат и да следят играта на своите деца. Игрището е заградено с ограда с височина 6 метра с цел предпазване на децата от инциденти. Осигурено е и добро осветление.

Община Севлиево осигурява безплатно ползване на игрището до 18:00 часа.

До момента теренът беше почти неизползваем, припомнят от Община Севлиево.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.