Участък от ул. "Орловска" в ремонт

Затварят част от ул. „Орловска“ заради водния цикъл на Габрово

Участък от ул. "Орловска" в ремонтУлица „Орловска“ ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка от Областна Дирекция на МВР до мост Игото в периода от 14.04. до 17.04.2015 г. Причината е предстоящото възстановяване на асфалтовата настилка в следствие на водния проект на Габрово, съобщиха от общинската администрация.

Днес, 8 април, поради извършване на авариен ремонт и реконструкция, без вода до 17:00 ч. ще останат улиците „Черни Лом“, „Черни връх“ и малките номера  на ул.“Никола Войновски“.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.