Внимание! Оранжев код за силен вятър в област Габрово

Снимката е илюстративна

Оранжев код за силен вятър е обявен за област Габрово за 29 и 30 октомври 2017 г., съобщават от НИМХ при БАН. Прогнозата за 29 октомври е, че вечерта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Ще се усилва и през нощта скоростта на поривите ще достига 28-30 м/сек.

За 30 октомври НИМХ при БАН предупреждават, че ще духа силен, на пориви бурен запад–северозападен вятър със средна скорост 15-20 м/с (55-72 км/ч) и пориви до 25-28 м/с (90-100 км/ч).

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.