Областен информационен център Габрово

ОИЦ със семинар за подобряване отразяването на европроекти

Областен информационен център ГабровоОбластен информационен център – Габрово ще проведе семинар на тема „Подобряване на съвместната работа по отразяване на проекти, финансирани от европейските фондове и нов програмен период“. Двудневното събитие ще бъде на 20 и 21 февруари в Трявна.

В семинара ще участват журналисти, специалисти по връзки с обществеността в общините, експерти по публичност на проекти и проектни звена. Целта на семинара е да се подобри комуникацията и качеството на съвместната работа при отразяването на проекти, финансирани със средства от ЕС.

В първия ден от събитието ще бъдат представени обща рамка на Оперативните програми за периода 2014-2020 г., подробна информация за одобрените до момента оперативни програми и предстоящите за отваряне мерки по тях. Ще бъде акцентирано и върху целите на Националната комуникационна стратегия 2014-2020 и инструментите, с които предстои те да бъдат постигнати. С интересни ролеви игри и групов коучинг ще се набележат възможности за подобряване както на комуникацията между медии и проектни екипи, така и на качеството на отразяване на проекти, финансирани със средства от ЕС.

Вторият ден ще започне с представяне на дейността на Общински ресурсно-координационен център към НСОРБ, реализиран по проект с европейски средства. Ще бъдат показани и дискутирани добри примери за комуникация по проекти. Ще бъдат проведени и екипни комуникационни игри.

Лектори на събитието ще бъдат Николета Ефремова и Владислав Йорданов – консултанти с опит с сферата на обученията и работата по проекти.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.