Днес движението на МПС по ул. „Орловска“ и в района на зала „Орловец“ е ограничено

Движението на моторни превозни средства в района на Спортна зала „Орловец“ ще бъде ограничено на 18 септември 2019 г., съобщават от Община Габрово.

Затворени за преминаване ще бъдат ул. „Орловска“ от служебния вход на спортната зала до сградата на Полицията, както и ул. „Д-р Никола Василиади“ в частта на пресечката от ул. „Орловска“ до ул. „Брянска“.

Ограничението на движението се налага поради полагане на асфалт в района на изграждащото се кръгово кръстовище. Повече за изграждането на кръговото четете в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.