Община Габрово

Без граждани и медии на предстоящото заседание на Общински съвет Габрово

Предстоящият Общински съвет в Габрово, насрочен за 26 март, ще се проведе в зала „Възраждане“. Общинските съветници ще спазват дистанция от минимум 1,5 м и ще трябва да използват подходящи лични предпазни средства.

Граждани и журналисти няма да бъдат допускани в залата, а редовната сесия ще бъде излъчвана онлайн в сайта на Община Габрово.

Решението е на Областния кризисен щаб за превенция разпространението на коронавирус COVID-19 в област Габрово, съобщават от Община Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.