Служител на Община Севлиево с COVID-19, затварят сградата за дезинфекция

Общинската администрация в Севлиево няма да работи с граждани на 29 юли 2020 г. Сградата на Община Севлиево ще бъде затворена за дезинфекция поради положителен тест на служител за COVID-19.

Предприети са действия за пълна дезинфекция, установяване, тестване и карантиниране на контактните лица.

Община Севлиево ще работи с граждани отново на 30 юли (четвъртък) в установеното работно време. Умоляваме посетителите да спазват стриктно противоепидемичните мерки, да спазват необходимата дистанция и да носят лични предпазни средства, уточняват от администрацията.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Севлиево въвежда по-строги противоепидемични мерки заради повечето случаи на COVID-19

РЗИ Габрово с препоръка: Избягвайте посещения на места, където се струпват много хора

РЗИ Габрово: Епидемичната обстановка в област Габрово е утежнена

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.