Община Габрово обяви банкова сметка за дарения за борбата с COVID-19

Община Габрово обяви банкова сметка, по която желаещите могат да дарят средства за борбата с Covid -19.

Даренията ще бъдат използвани за нуждите на социалните дейности, свързани с коронавируса, за закупуване на маски и предпазни облекла, храни, подпомагане и други нужди, които възникнат в процеса на работа, информират от местната администрация.

Сметката на Община Габрово е:

IBAN: BG 58STSA93008460754400
BIC: STSABGSF
Банка ДСК
Код за вид плащане:
445100 за дарения от страната
445200 за дарения от чужбина
Основание за плащане: Дарение – Covid-19

От Община Габрово публикуваха и специална страница с имената на фирмите от област Габрово, дарили за борбата срещу новия коронавирус.

Следете и националния ни сайт „Добрите българи“ dobrite.bg, в който редовно публикуваме информация за дарения, доброволчество и благотворителни акции.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.