Младежи от Габрово облагородиха детската площадка в Прахали

Доброволци от Габрово облагородиха детска площадка в с. Прахали © Община Габрово

Младежи от Габрово облагородиха доброволно детската площадка в габровското село Прахали. В доброто дело се включиха Сдружение „Обсерватория за идеи 2Д“ заедно с доброволци на Младежки съвет по наркотични вещества, доброволци от ИМКА – Габрово и участниците в „Летни мотивационни лагери 2019“ на „Обсерватория за идеи 2Д“.

Младите габровци боядисаха съоръженията за игра. Мисия „Площадка 2“ бе възможна и осъществена благодарение на голямото желание, загрижеността, ентусиазма, усърдната работа и творчески дух на младите хора.

Източник: Община Габрово, „Доброволци срещу дрогата“ (МСНВ Габрово)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Припомняме, че Цветелина Терзиева получи отличието „Габровец на годината“ за 2018 г. заради социалното предизвикателство „Доброделие!“, в което се включиха младежи от града на възраст от 13 до 29 години. Прочетете повече тук

Габрово Daily награди Габровците на годината на тържествена церемония (СНИМКИ)

Присъединете се към общността за добри дела „Добрите българи“, създадена през 2013 г. от създателя на Габрово Daily Момчил Цонев – ТУК.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.