Д-р Нели Савчева, Директор на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" - Габрово

Д-р Минко Михов замени д-р Нели Савчева като директор на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

Д-р Нели Савчева е освободена като изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ АД по нейно желание. Новият изпълнителен директор на габровската болница е д-р Минко Михов, досегашен заместник-председател на съвета. Д-р Савчева е избрана за заместник-председател на съвета на директорите. Това стана ясно след официално запитване от Габрово Daily до Министерство на здравеопазването.

Решението за промяна във функциите на членовете на съвета на директорите на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ АД, гр. Габрово е взето на негово заседание на 22 януари 2020 г. Изборът на нов изпълнителен директор има сила от вписване на промяната в Търговския регистър и РЮЛННСЦ, което е заявено на 04.02.2020 г. и е видно по партидата на дружеството.

Д-р Нели Савчева е изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово от 2009 г. Преди това, от 2007 г. до 2009 г. д-р Нели Савчева е зам.-кмет на община Габрово с ресор здравеопазване, социални дейности и култура по време на управлението на Томислав Дончев.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.