Поставят светофари на Козирката и при стария Баев мост в Габрово

Снимката е илюстративна

Пет от най-натоварените кръстовища в Габрово ще имат нови светофарни уредби. Това ще подобри организацията на движение, съобщават от Община Габрово.

Ще се подменят светофарите при ул. „Д-р Никола Василиади“ – ул. „Брянска“; ул. „Юрий Венелин“ – ул. „Скобелевска“ – ул. „Брянска“; ул. „Райчо Каролев“ – ул. „Юрий Венелин“. За първи път ще се поставят светофарни уредби на кръстовищата на бул. „Васил Априлов“ и ул. „Райчо Каролев“ (на Козирката), както и на ул. „Юрий Венелин“ и ул. „Априловска“ (при стария пешеходен Баев мост).

Стойността на инвестицията е 589 952 лв.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info