Нови дарения за МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово от граждани и фирми

Нови дарения на парични средства и медицинско оборудване от граждани и фирми са постъпили в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово, обявиха от лечебното заведение.

Граждани и фирми продължават да даряват парични средства. До 16 април 2020 г. са дарени средства (по реда на получаване) от: Гъдева, Христов, Георгиев, Христова, Добрев, Славчева, Ботева, Генчева, Стефанова, Христов, Ферексим ООД, Подемкран АД, Алфрида Пеев, Пътстрой Габрово, ЕТ Илва Ил. Йорданова, съдии от Окръжен съд Габрово, Сървей Груп ЕООД. По решение на ръководството на болницата в Габрово публикуват дарителите само с фамилни имена и без размер на даренията.

Фирма Пластформ е дарила медицинско оборудване – аспиратор и ларингоскоп. Импулс АД и Паркове и озеленяване са закупили видеоларингоскоп. Фирма Мак продължава да помага на болницата със защитно облекло от висок клас за многократна употреба. Пламен Иларионов чрез Ротари клуб е предоставил съвременен клас компютърно оборудване.

От Кока кола Хеленик Ботълинг Къмпани България са предоставили 1440 л безалкохолни напитки, от Нестле България – кафе и чай. Петър Петров е направил лично дарение на хранителни продукти за целия дежурен персонал на великденските празници. Семейство Боевски е предоставило 5 кашона габровски пестил за здравните работници на лечебното заведение на професионалния им празник. Ресторант Картал е в готовност да поеме вечерята на екипа, който ще остане постоянно на работа при хоспитализация на болен за интензивно лечение.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.