Новият тотомилионер от Габрово Николай Стефанов

57-годишен габровец е новият тотомилионер, вижте кой е той

Новият тотомилионер от Габрово Николай Стефанов
Новият тотомилионер от Габрово Николай Стефанов © БТВ

57-годишният Николай Стефанов от Габрово е новият тотомилионер на България, съобщават от БТВ. Срещу фиш за 3,50 лева той спечели 3 120 616,80 лв., както Габрово Daily съобщи преди месец.

Той е бивш шампион по картинг от 1974 г. Работил е като сервитьор, охранител и барман. От години работи в завод за цифрово-програмни машини. Николай играе тото редовно повече от 20 години и винаги с едни и същи числа. „В този четвъртък пуснах 6/49 и някаква светлина ме накара да сменя числата. Смених ги и ме сполетя огромен късмет”, разкрива Николай.

Николай ще си смени жилището и ще подпомогне църквата и братята си

Първото нещо, което ще направи с парите, е да си смени жилището, тъй като с жена му живеят в гарсониера. Смята да подпомогне и църквата. Ще помогне и на братята си, както на приятели.

„Казах на колегите, че преждевременно ще се пенсионирам. Аз съм на 57 години, имам 38 години трудов стаж. Достатъчно съм се трудил”, заяви късметлията.

Вижте интервю с Николай Стефанов в репортажа на БТВ:

Николай Стефанов е 92-рият милионер в историята на „Спорт Тото” в България.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.