Общински пътнически транспорт - Габрово

Община Габрово с приемна за граждани за транспортната схема в града

Община Габрово разкрива приемна за граждани, в която общински експерти ще дават информация за предвижданата актуализация на транспортната схема на Габрово.

Габровци ще могат да се информират в понеделник и сряда от 16:00 до 18:00 ч., а мястото е приемната на партера на Община Габрово, под кулата.

Целта е да се популяризира общинския Проект за актуализация на транспортната схема в Габрово. В процес на разработка е и сайт transport.gabrovo.bg, който показва маршрутите и разписанията на линиите на градския транспорт. На тази платформа хората ще могат да задават своите въпроси и да получават отговори относно проекта.

Фотография: Кристиян Стоянов

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.