На Коледа: жълт код за силен вятър в област Габрово

Снимката е илюстративна

Жълт код за силен вятър е обявен за 25 декември в област Габрово от НИМХ. Още в началото на денонощието, по преминаващия студен атмосферен фронт, ще има временно усилване на вятъра до 14-19 м/сек.

Облачно до разкъсана облачност ще бъде времето в Габрово днес според прогнозата на Метеорологична станция Габрово. Температурата ще бъде -2°C. На 26 декември обаче ще бъде още по-студено – градусите ще паднат до -5°C, ще бъде облачно до разкъсана облачност.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info