Мобилният пункт ще събира отпадъци в кварталите на Габрово и през октомври

Мобилният пункт за разделно събиране на отпадъци от домакинствата в кварталите на Габрово ще продължи работа и през месец октомври.

На 1 октомври мобилният пункт ще се намира бъде в кв. Трендафил 2 (ул. „Д-р Тота Венкова“ и ул. „Никола Рязков“), а на 2 октомври – в кв. Трендафил 1 (паркинг срещу студентското общежитие). Пълният график и останалите точките по трасето на пункта за месец октомври може да видите ТУК.

През октомври продължава и кампанията с награди. Всички, предали отпадъци на мобилния пункт, имат възможност да получат специална награда, осигурена от организаторите на инициативата – Община Габрово и ОП „Регионално депо за неопасни отпадъци“.

В пункта могат да се предават разделно събрани битови отпадъци като пластмаси, хартия, метал, стъкло, текстил, фритюрна мазнина, батерии, дребни излезли от употреба уреди, лекарства с изтекъл срок на годност, флакони и опаковки от препарати.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.