Пролетно измиване на улиците в Севлиево

Започна пролетното миене на улиците в Севлиево

Пролетно измиване на улиците в Севлиево
Пролетно измиване на улиците в Севлиево © Община Севлиево

Започна пролетното миене на улиците в град Севлиево. Предвижда се до края на месец април да бъдат измити улиците в целия град, съобщават от Община Севлиево.

За да се осигури непрекъсната и безпроблемна работа, от общината умоляват гражданите да преместят автомобилите си в деня, в който е предвидено измиване на улиците в техния район.

Предварително администрацията ще поставя съобщения на входовете на жилищните сгради.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.