МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Кардиологичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ ще прави безплатни онлайн консултации

Кардиологичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово разкрива консултативен кардиологичен онлайн кабинет от 19 март 2020 г. Причината за това е в усложнената епидемиологична обстановка в страната и ограничения достъп на болни със сърдечно-съдови заболявания до специализирана кардиологична помощ на територията на Габрово, съобщи д-р Мирослав Стоянов, началник на Кардиологично отделение в болницата в Габрово.

От услугата могат да се възползват всички болни, лекувани в кардиологичното отделение на габровската болница по клинични пътеки, както и всички болни от Габрово и региона със сърдечно-съдови проблеми, които не могат да посетят работещите кардиологични кабинети в Габрово.

Консултациите ще бъдат безплатни и след предварително записване на телефон +359 885 778 775 в часовете от 8:00 до 10:00 часа в работни дни.

Провеждането на консултациите ще се осъществява от лекар кардиолог, работещ в кардиологичното отделение на габровската болница от 10:00 до 12:00 часа в работни дни чрез услугата Viber (Вайбър) на телефон +359 885778775.

Приложението Viber предоставя възможност за безплатни телефонни и видео разговори, като може да го инсталирате както на компютъра си от сайта им www.viber.com, така и на телефона си.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.