Мартин Копчев с бронзов медал от Международната олимпиада по информатика, 2018. Снимка: Личен архив

Мартин Копчев с два златни медала по информатика

Диплом на Мартин Копчев от X Международен есенен турнир по информатика
Диплом на Мартин Копчев от X Международен есенен турнир по информатика

Габровският талант Мартин Копчев завоюва два златни медала. Ученикът от ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово участва в два турнира в Шумен.

Първият златен медал за Мартин е от X Международен есенен турнир по информатика, който се проведе на 21-25 ноември 2018 в Шумен.

Вторият златен медал за ученика е от XVIII Национален есенен турнир по информатика, който също се проведе в Шумен на 23-25 ноември 2018.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габровците Мартин Копчев и Добрин Башев с медали от международен турнир в Букурещ

Мартин Копчев с бронз от Международната олимпиада по информатика

Мартин Копчев с втори медал за по-малко от месец – сребро от Балканиадата по информатика

Мартин Копчев със сребърен медал от Балканската олимпиада по математика

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.