Кръгово кръстовище при Консултативна поликлиника

Полагат маркировка на кръстовището при Консултативна от 9 до 12 май

Кръгово кръстовище при Консултативна поликлиникаОт 9 до 12 май 2015 г. ще бъде извършено полагане на хоризонтална пътна маркировка в района на кръговото кръстовище до Консултативна поликлиника, съобщи Миглена Въгленова, експерт „Публичност и визуализация” в Община Габрово.

Движението на пътни превозни средства ще бъде частично затруднено до приключване на дейностите. Ще се извърши подготовка чрез измиване и почистване. Зоните за маркиране ще бъдат обозначени с необходимата временна сигнализация.

За облекчаване на трафика и намаляване на задръстванията се препоръчва на шофьорите да ползват алтернативни маршрути по улиците „Шипка“ и „Орловска“.

Дейностите са част от интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект „Реконструкция на кръстовище Консултативна поликлиника, гр. Габрово“. Изпълнителят ДЗЗД „Градска среда – Пътстрой Габрово“ се задължава да осигури достъп за автомобили със специален режим на движение, както и да поддържа в изправност поставената сигнализация.

Община Габрово се извинява за създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание и по начин, който няма да препятства хората и техниката, които полагат уличната маркировка.

Изображение: Община Габрово

 

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.