Кръгово кръстовище при Консултативна поликлиника

Ограничава се движението при Консултативната от 25 до 30 април, асфалтират кръговото

Кръгово кръстовище при Консултативна поликлиникаОграничава се движението в района на кръговото кръстовище до Консултативна поликлиника в периода 25 – 30 април 2015 г., съобщиха от Община Габрово. Причината е полагането на последния слой асфалтобетон.

За облекчаване на трафика и намаляване на задръстванията, от Общината препоръчват на шофьорите да ползват алтернативни маршрути по улиците „Шипка“ и „Орловска“.

Ограничения

Временната организация на автомобилния трафик ще обхване улиците „Брянска“, „Стефан Караджа“ и „Емануил Манолов“ на три последователни етапа:

I етап – затваря се за движение ул. „Емануил Манолов“ (от ул. „Ангел Кънчев“ до кръстовището) и ул. „Стефан Караджа“;

II етап – асфалтиране на централния кръг на кръстовището. Затваря се за движение ул. „Брянска“ (от кръстовището при Дом на хумора и сатирата в посока център) и ул. „Стефан Караджа“ – в посока Автогара. Свободни за движение са направленията: Автогара – център (еднопосочно) по ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Емануил Манолов“ и център – Дом на хумора и сатирата по ул. „Брянска“ (еднопосочно);

III етап – затваря се за движение ул. „Брянска“ (от кръговото кръстовище до Дом на хумора и сатирата). Като обход може да се ползва ул. „Стефан Караджа“.

Градски транспорт

Линиите на градския транспорт няма да бъдат променяни. По време на поетапното затваряне ще бъдат премествани спирки, които ще бъдат обозначени от служители на „Общински пътнически транспорт“ ЕООД.

Дейностите са част от интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект „Реконструкция на кръстовище Консултативна поликлиника, гр. Габрово“. Изпълнителят ДЗЗД „Градска среда – Пътстрой Габрово“ се задължава да осигури достъп за автомобили със специален режим на движение, както и да поддържа в изправност поставената сигнализация.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.