Красимира Якимова от Габрово беше оперирана успешно

Зов за помощ за Красимира Минкова Якимова от Габрово. Източник: „Габровски майки и татковци“

Майката от Габрово Красимира Якимова, за която Габрово Daily пусна зов за помощ, е била оперирана успешно миналата седмица, съобщи нейна близка във фейсбук групата „Габровски майки и татковци“. „До този момент всичко е наред. Дано Господ е с нея по-бързо да се възстанови!“, пише Марияна Атанасова.

Както Габрово Daily писа, Красимира Минкова Якимова от Габрово е майка на 14-годишна дъщеря. Габровката е диагностицирана с атипичен менингиом втора степен по СЗО, мозъчна менингиоматоза с нов голям темпорален менингиом вдясно и множествени други супра и инфратенториални менингиоми.

За операцията й Красимира се нуждаеше от 4000 лв. Макар и малка, сумата беше непосилна за двучленното й семейство.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.