Да дарим „Надежда за Габи“ – благотворителни концерти в Севлиево и Габрово

Габи от Севлиево

Габи от Севлиево. Снимка: helpkarma.com

Серия от благотворителни концерти „Надежда за Габи“ ще се проведат в Севлиево и Габрово през декември. Габи е едно от децата на Севлиево, което се нуждае от помощ, за да проходи.

Малката севлиевка е родена на 31 декември, вече е на 4 години. Диагностицирана е със спастична диплегия на долни крайници. Още с раждането ѝ започва и борбата на семейството й с болестта. С времето тази борба става кауза на целия град и днес Габи отново има нужда от помощта ни, за да бъде направена следващата операция, която ще я доближи до мечтата да ходи сама.

Кога и къде са благотворителните концерти „Надежда за Габи“?

Първият концерт е на 7 декември в 18:00 часа в Дом на културата „Мара Белчева“ в Севлиево. Специално за Габи благотворително ще пее вокалната група „Upstream Voices“.

Следващата дата, на която можем да подкрепим малката Габи, е 13 декември от 18:00 часа в Дом на културата „Мара Белчева“. Благотворителният коледен концерт е с участието на съставите при ЦПЛР Детски комплекс – Севлиево, Севлиевска духова музика и ВГ „Децата на Севлиево“.

На 14 декември „Upstream Voices“ ще пеят за Габи и в Габрово – от 18:00 ч. в зала „Възраждане“.

На 18 декември ще има Благотворителен коледен концерт на художествените състави при НЧ „Развитие -1870” – от 18:00 часа в читалището в Севлиево.

Последният от серията концерти „Надежда за Габи“ е на 21 декември от 18:30 часа в Дом на културата „Мара Белчева“ – с участието на ФА „Развитие” – Севлиево, ТА „Трявна” и ФА „Сивек” – Габрово.

Можете да дарите за Габи и онлайн  ТУК.