Благотворителен коледен базар в помощ на животните от приюта в Габрово

Благотворителен коледен базар помага на животните от приюта в Габрово

Благотворителен коледен базар в помощ на животните от приюта в Габрово
Благотворителен коледен базар в помощ на животните от приюта в Габрово

Коледно благотворително събитие за габровските бездомничета – така от сдружение Грийнуей в Габрово са нарекли благотворителния си коледен базар, който организират в помощ на животните в приюта и приемните домове.

Ще има прекрасни ръчно изработени неща – коледни картички, сувенири, декорации, както и стикери. Средствата от базара ще бъдат използвани за кастрации, допълнителна храна, медикаменти, лечение и други необходими неща за кучетата от приюта и улицата в Габрово.

Организаторите споделят, че всеки, който изработва ръчно сувенири, може да се свърже с тях и да дари свои неща, които да се изложат на базара.

И тази година няма да има цени – всеки сам ще преценява каква сума да пусне в кутията за дарения, като срещу нея си избере подарък.

Базарът ще се проведе на 22 декември (събота) от 10:30 до 16:00 ч. на пешеходната улица „Радецка“ срещу ГУМ в Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info