Награда за устойчиво развитие за кмета на Община Габрово

Българският съвет за устойчиво развитие награди кмета на Габрово Таня Христова

Награда за устойчиво развитие за кмета на Община ГабровоКметът на Община Габрово Таня Христова получи отличие по време на четвъртата международна годишна конференция „Устойчиво развитие на строителния сектор“, съобщиха от общинската администрация. Отличието е за категорията „Правителствена инициатива за насърчаване на устойчивото развитие“.

Събитието, което бе част от Световната седмица за устойчиво строителство, се организира от Български съвет за устойчиво развитие и е платформа за обмен на професионална експертиза, насърчаване на политики и генериране на бизнес идеи.

По време на форума международни експерти, водещи компании и представители на научни среди споделиха своята професионална експертиза, международни практики и иновативни решения за устойчиво строителство. Сред дискутираните теми бяха инструментите за дългосрочно гарантиране на качеството и устойчивостта на недвижимите имоти и инфраструктура; строителните продукти и технологии в контекста на устойчивото строителство и добрите практики в тази област.

Българският съвет за устойчиво развитие постави началото на нова инициатива, чрез която бяха наградени най-добрите бизнес организации, зелени строителни проекти и правителствени инициативи за своя принос към насърчаване на устойчивото развитие.

 

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.