Клуб „Москвич“ с изложение на ретро автомобили в Габрово и събор на Узана

Национален събор на клуб „Москвич“ © Клуб „Москвич“

Ежегодният национален събор на клуб „Москвич“ ще се проведе на 7 и 8 юни в местността Узана край Габрово. Очаква се да има над 70 автомобила от марката и екземпляри от моделите 407, 403, 408, 412, 2140 и 21412.

На 8 юни (събота) участниците ще се съберат за изложение на площад „Възраждане“ в Габрово от 12 до 14 часа. Така габровци ще могат да разгледат, да се снимат и да се порадват на ретро машините.

Съборът на клуб „Москвич“ ще приключи същата вечер отново на Узана с раздаване на грамоти и награди на най-заслужилите автомобили и собственици.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.