Кампания по кръводаряване в Севлиево "Капка по капка - живот" 2017

Севлиевци даряват кръв в кампанията „Капка по капка – живот!“ в края на ноември

Кампания по кръводаряване в Севлиево "Капка по капка - живот" 2017
Кампания по кръводаряване в Севлиево „Капка по капка – живот“ 2017

Двудневна кампания по кръводаряване в Севлиево „Капка по капка – живот“ организират от Община Севлиево, ОБС на БЧК – Севлиево и ОТХ – Габрово. Желаещите могат да се включат на 29 и 30 ноември 2017 г. от 8:30 ч. до 12:30 ч. в зала 109 на административната сграда на Община Севлиево, съобщават от местната администрация.

През 2016 г. кампанията по кръводаряване на Община Севлиево премина под наслов „Дарете кръв, спасете живот. Не боли“. Тя беше посветена на Световния ден на доброволното кръводаряване, който традиционно се отбелязва на 14 юни. През миналата година кръв дариха 30 севлиевци.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.