Военна техника и войници в Габрово за кампанията „Бъди войник“ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Кампанията на Министерство на отбраната „Бъди войник“ гостува в Габрово на 2 октомври. В града пристигна и лично министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

На площад „Възраждане“ габровци имаха възможност да разгледат военна техника, въоръжение и екипировка от състава на 61-ва механизирана бригада. Национално дружество „Традиция” представи старинни военни експонати. Габровци чуха и представителния духов оркестър на Сухопътните войски.

На площада беше разположена и информационна борса за набиране на войници и матроси, в която бяха представени Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, служба „Военна полиция“, Националната гвардейска част, Централно военно окръжие, както и Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“.

Повече снимки от кампанията „Бъди войник“ в Габрово може да разгледате тук:

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.