Младежите от Интеракт клуб Габрово събраха 140 кг отпадъци около изоставения Летен театър

140 кг отпадъци от района на Летния театър в Габрово събраха младежите от Интеракт клуб на 3 октомври. Младежите споделиха резултата от акцията си в своята Фейсбук страница – едновременно с удовлетворение, че помагат за развитието на Габрово, но и с учудване, че „никой освен организаторския и приятелския ни кръг не се присъедини и не подкрепи нашия проект. Дали заради липса на време и обич или заради проливния дъжд?!“.

Споделяме с вас посланието на Интеракт клуб Габрово:

„Днес се състоя първият ни проект за ротарианската 2020-2021 г., почистване на района около Летния театър. За нас беше огромно удоволствие, като младежки клуб, да се погрижим за място предназначено за младежки дейности.

Изключително сме благодарни на нашите приятели и съученици, семейства, Ротари клуб Габрово и Община Габрово за подкрепата и затова че се включиха в каузата. Безкрайно ентусиазиран и задружен екип!

Силно учудени сме, че никой освен организаторския и приятелския ни кръг не се присъедини и не подкрепи нашия проект. Дали заради липса на време и обич или заради проливния дъжд?!
За нас е чест и удоволствие да помагаме за развитието на Габрово, за да го видим реално като мястото, което мечтаем да бъде.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.