Община Габрово

Община Габрово влага 430 000 лв. в габровските села през 2018 г.

Община Габрово430 000 лв. в проектобюджета на Община Габрово за 2018 г. са предвидени за инвестиции в габровските села, съобщават от местната общинска администрация.

110 000 лв. са заложени за поддръжката на 210 км сервитути по общинската пътна мрежа – за косене и премахване на дървесна и храстова растителност. Дейността ще бъде изпълнявана от Общинско предприятие „Благоустрояване“.

135 000 лева са заложени за ремонт на участъци от пътищата между Етъра и Соколски манастир, местността Узана и хотел Балканци и към село Брънеци.

100 000 лева са предвидени за ремонт на улици в селата, а 60 000 лева за обезпечаване на дребни благоустройствени дейности в тях. За ремонт на административната сграда на кметското наместничество в село Гръблевци в проекта за бюджет са заделени 25 000 лв.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.