Познавате ли собственика на това куче? Изгубено в Габрово

Изгубено куче в центъра на Габрово. Снимка: Ели Дели

Куче без заден десен крак, но с каишка, се е изгубило и обикаля в центъра на Габрово. За това съобщи една от доброволките на ИМКА Габрово Ели Дели. Ето и съобщението й, което разпространи в социалните мрежи:

Този сладур обикаля по центъра, сега е зад Дома на културата. Загубила си е крачето, има каишка и е много добричка и дружелюбна.

Слабичка е и поне от една седмица не е яла добре, но като цяло изглежда доста добре, личи си, че е била домашна. Сега го нахранихме и му дадохме вода и легна да спи. За сега е при нас, но не знам колко дълго, тъй като не можем да стоим с нея през цялото време.

Молим, ако някой познава собственика или може да помогне и да го приюти в градината си, докато му намерим дом, да пише във Фейсбук на Eli Deli.

Търси се някоя добра душа, с голямо сърце да помогне.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.