Удължава се извънредната епидемична обстановка до 15 юли

Извънредната епидемична обстановка в страната остава до 15 юли. Решението беше прието днес на Министерски съвет и обявено публично.

По думите на здравния министър Кирил Ананиев нови тежки мерки няма да се налагат, но ще се засили контролът по спазване на действащите в момента.

Увеличен е броят на изследванията, като вече има 36 лицензирани лаборатории, които извършват тествания, а през последните две седмици броят на пробите е по 2 000 на ден.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Маските отново стават задължителни на закрито

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.