11 села в Севлиевско са без ток (ЗИМНА ОБСТАНОВКА на 7 февруари 2020)

Пътищата на територията на Община Севлиево са проходими при зимни условия. Затворен остава пътят между селата Крушево и Младен, заради аварирала машина на снегопочистващата фирма. От Община Севлиево в 17:01 ч. на 7 февруари публикуваха информация за зимната обстановка.

Електроподаването е възстановено в по-голямата част от населените места в община Севлиево. Без ток към момента са селата Сенник, Батошево, Бериево, Горна Росица, Градище, Кормянско, Кръвеник, Млечево, Петко Славейков, Търхово и Столът. Екипите на „Енерго про“ продължават да работят по отстраняване на възникналите аварии.

Днес училищата и детските градини в повечето населени места на територията на община Севлиево бяха затворени заради влошените метеорологични условия.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.