Воден цикъл - Габрово

Част от ул. „Градище“ ще остане затворена за движение до средата на юли

Воден цикъл - ГабровоДо 15 юли 2015 г. ще остане затворена за движение ул. „Градище“  в участъка от кв. Андреево (Търсиите) до ул. „Острец“, съобщават от Община Габрово. Като обходни маршрути могат да се използват улиците „Орлово гнездо“ и „Стефана Богдан Генчева“. Причината е изпълнение на дейности по водния проект на Габрово.

Община Габрово се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на моторни превозни средства да се съобразяват с въведената временна организация.

По време на изпълнение на дейности по водния проект е установено, че при проливни дъждове на ул. „Градище“ в затворения участък образуващият се голям водосбор в микробасейн не може да се оттича нормално. С цел предотвратяване на евентуално преливане и щети в района са предприети дейности за изпълнение на водосток за отводняване и отвеждане на водните количества към съществуващото дере по ул. „Мир“. Останалите интервенции по асфалтовата настилка на улица „Градище“ се извършват с цел подготовка за полагане на завършващ пласт асфалтобетон.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.