Затварят за автомобили ул. „Скобелевска“ в Габрово на 20 септември

Движението на автомобили по ул. „Скобелевска“ в частта от Съдебната палата до Областна администрация – Габрово ще бъде ограничено на 20 септември 2019 г. от 16:00 до 19:00 часа, съобщават от Община Габрово.

Моторните превозни средства ще бъдат пренасочвани по ул. „Юрий Венелин“, по която ще се движат и автобусите на градския транспорт. Възможни са временни затруднения в движението на моторни превозни средства и на хора, поради което следва стриктно да се изпълняват разпорежданията на служителите на МВР.

Причината е в провеждането на „Животът е с предимство“ – събитие, посветено на безопасността на пътя, което ще се проведе на площад „Възраждане“ в Габрово. Очакват ни специални демонстрации, игри, симулатори, състезания. Вижте програмата на събитието в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.