Затварят ул. „Скобелевска“ в Габрово на 10 юли

На 10 юли 2020 г. в рамките на работния ден временно ще бъде затворена за движение ул. „Скобелевска“ в Габрово в участъка от хотел „Балкан“ до ул. „Съзаклятие“, съобщават от Община Габрово.

Причината е в строително-ремонтни работи в района. Улица „Съзаклятие“ ще бъде достъпна за движение.

Припомняме, че се планира изграждане на кръгово кръстовище между улиците „Емануил Манолов“, „Чардафон“ и „Баждар“ и връзка между улиците „Скобелевска“ и „Емануил Манолов“. Подробности четете в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.