Затварят за ремонт и подлеза при Автогара Габрово

Снимката е илюстративна. Pixabay

До средата на септември 2018 г. подлезът до Автогара Габрово, при кръстовището между ул. „Д-р Н. Василиади“ и ул. „Стефан Караджа“, ще бъде затворен. Причината е започването на ремонтните дейности по съоръжението, съобщават от Община Габрово.

Обектът е обезопасен с плътна ограда. Пешеходното движение ще се осъществява по съществуващите тротоари. Община Габрово призовава за пресичане да се използват само обособените пешеходни пътеки на ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Д-р Н. Василиади“  – срещу Автогара Габрово и срещу бившата Консултативна поликлиника.

Строителните дейности по подлеза включват ремонт на настилките и прилежащите тротоари, отводняване, осигуряване на съвременно осветление, видеонаблюдение и асансьор.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.