Затварят за движение кръстовището в кв. Младост на 10 ноември 2016 г.

Съществуващото кръстовище на бул.“Могильов“, ул.“Свищовска“ и ул.“Лазурна“ © Google Street View

Съществуващото кръстовище на бул.“Могильов“, ул.“Свищовска“ и ул.“Лазурна“ © Google Street View

Кръстовището в района на кв. Младост в Габрово ще бъде затворено за движение на 10 ноември 2016 г., в рамките на работния ден.

Трафикът ще бъде пренасочен по следните обходни маршрути

– от кв. Русевци в посока центъра – движението ще се пренасочи по ул. „Тота Венкова“;

– от центъра в посока кв. „Русевци“ – движението ще бъде пропускано в едното пътно платно в направлението бул. „Могильов“ – ул. „Свищовска“;

–  ул. „Свищовска“, в района на пазара в кв. Младост, ще бъде затворена, като движението ще бъде пренасочен по ул. „Венец“ в посока ул. „Лазурна“;

– движението от ул. „Лазурна“ ще бъде пренасочено по ул. „Тота Венкова“.

Градски транспорт

В рамките на временната организация на движение, автобусите от градския транспорт, движещи се в посока център – кв. Русевци, ще изпълняват утвърдената транспортна схема до 14.00 часа на 10 ноември 2016 г.  След този час автобусите ще бъдат пренасочвани по ул. „Лазурна“ и ул. „Тота Венкова“.

Спирките по ул. „Свищовска“ няма да бъдат обслужвани след 14 часа и молим гражданите да използват спирка Катюша и спирка Пазар Младост. Ще бъде открита временна спирка в района на кръстовище Крушата. Линии с номера 31 и 33 ще движат двупосочно по улиците „Лазурна“, „Тота Венкова“ и „Найден Геров“.