Обилни валежи в Габрово

Жълт код за валежи и гръмотевици в област Габрово на 10 юли

Обилни валежи в Габрово
Снимка е илюстративна

Жълт код за обилни валежи и гръмотевици е обявен за 10 юли 2019 г. в област Габрово, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология.

Според прогнозата на НИМХ ще има валежи от дъжд и гръмотевична дейност. Количествата ще са между 15 и 30 л./кв.м., на отделни места до 30-40 л./кв.м.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info