„Електроразпределение Север“ АД

„ЕНЕРГО-ПРО Мрежи“ промени името си на „Електроразпределение Север“

„Електроразпределение Север“ АД
„Електроразпределение Север“ АД

Електроразпределителната компания в Североизточна и Централна България „ЕНЕРГО-ПРО Мрежи“ АД промени името си на „Електроразпределение Север“ АД от 30 януари 2018 г. „Електроразпределение Север“ АД продължава да е част от групата компании на „ЕНЕРГО-ПРО“, става ясно от официално съобщение на сайта на „Енерго-Про“.

Близо 1 100 000 са клиентите на компанията у нас. Дружеството поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км.  на територия от близо 30 000 кв. км в 9 административни области в Североизточна и Централна България – Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.

Запазва се телефонът за връзка при аварии: 0 700 1 61 61. Непроменени остават и адресите на Центровете за обслужване на клиенти, където клиентите на дружеството могат да заявяват услуги, да получават информация и да подават искания или сигнали.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info