Ревматолог от УМБАЛ Плевен със здравна лекция в Габрово

Ревматологът доц. д-р Николай Николов, завеждащ Клиника по ревматология в УМБАЛ Плевен, ще изнесе в Габрово здравна лекция на тема „Заболявания на кости, стави , мускули-профилактика и лечение“.

Заболяванията на опоро-двигателната система са вторите по честота заболявания в кабинета на лекаря, а с напредването на възрастта стават водещи страдания за хората. Сред темите на лекцията ще бъдат въпросите как да се предпазим от ранните прояви на ревматизъм, как да живеем пълноценно с тези заболявания, как да предотвратим прогресът им, как да се ориентираме в морето от лекарствени средства и хранителни добавки.

Входът е свободен. Събитието се организира от НЧ” Будителите-2017” и ще бъде на 10 декември от 18:00 часа в зала „Възраждане“ в Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.