Пускат допълнителни автобуси към Поповци

Допълнителна автобусна линия от автогара Габрово до село Поповци пуска от 29 юни Общински пътнически транспорт Габрово, съобщават от местната администрация.

Автобусите ще тръгват сутрин и вечер в понеделник, вторник, четвъртък и петък от Автогара Габрово в 6:50 и в 18:30 часа.

В сряда и събота автобусите ще са с маршрут Автогара Габрово – Поповци – Думници – Киевци – Автогара Габрово. Началните часове от Габрово ще са 6:50, 11:00 и 18:30 часа в сряда и 9:30 и 13:00 часа в събота.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.