179 лица в област Габрово са под домашна карантина

179 лица в област Габрово са под домашна карантина. Те са завърнали се от рискови за COVID-19 страни. 229 лица в областта са с изтекла карантина и са здрави.

Данните съобщиха от Регионалната здравна инспекция – Габрово и са актуални към 24 март 2020 г.

Вчера от МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово информираха, че вече е изписан първият положителен пациент с коронавирус. В лечебното заведение не са доказани и не са на болнично лечение други пациенти, заболели от COVID-19. Повече четете в статията на Габрово Daily тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.