Гражданско движение ДНЕС - Габрово

Дискусия „Да решим заедно проблемите на нашата община и област“ организира ГД „Днес“

Гражданско движение ДНЕС - ГабровоСреща – дискусия под надслов „Да решим заедно проблемите на нашата община и област“ организират от гражданско движение „Днес“, съобщи областният му координатор Анатолий Антов. Дискусията ще се състои на 24 септември от 17:30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Движението отправя поканата си към кандидатите за народни представители от 7-ми многомандатен избирателен район, Областния управител на област Габрово г-жа Лиляна Хранова, Община Габрово в лицето на кмета на града г-жа Таня Христова, Председателя на Общинския съвет г-н Николай Сираков, Общинско училищно настоятелство, Българска търговско-промишлена палата, синдикатите КНСБ, КТ „Подкрепа“, медии и граждани от Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново.

В поканата си ГД „Днес“ уточнява, че дискусията цели и набелязване на конкретните ангажименти, които ще поемат кандидатите за народни представители, ако бъдат избрани за такива от населението на област Габрово.

Проблемите, които ще бъдат дискутирани на срещата, са формулирани въз основа на предварителна анкета, която ГД „ДНЕС“ е разпространило в град Габрово.

ГД „Днес“ призовава всички инициативни граждани, институции и местната преса, имащи отношение към проблематиката, да се присъединят към дискусията. На мнение сме, че организираната от нас среща – дискусия ще допринесе за изясняване на проблемите стоящи на дневен ред в областта и община Габрово и ще се формулират предстоящи законодателни инициативи, които ще  променят средата в област Габрово и Република България в полза на всички – споделя областният координатор на ГД „Днес“ Анатолий Антов.

 

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.